Ramen & deuren

Ramen & deuren uit hout, aluminium of pvc

Als u nieuwe ramen of deuren wil laten plaatsen, is een samenwerking met Renovatiewerken Swinnen ongetwijfeld de moeite waard.

Of u nu uw huidige exemplaren wil laten vervangen of uw nieuwbouw wil laten afwerken, wij staan paraat. Qua materialen zetten we voornamelijk hout, aluminium en pvc in.

Hieronder lijsten we enkele voordelen per soort op:

Een groot voordeel van houten ramen en deuren is dat ze een thermisch en akoestisch isolerend karakter hebben. Ze fungeren dus als het ware als een natuurlijke vocht– en warmteregelaar.

Daarenboven zijn ze erg onderhoudsvriendelijk als u voor hout met dunne groeven gaat. Door voor hout te kiezen, beschermt u uw schrijnwerk tot slot tegen ongedierte, uv-stralen en barre weersomstandigheden. Een warme uitstraling verzekerd!

Ramen aankopen die levenslang meegaan en nog eens brandveilig zijn ook? Overweeg dan exemplaren uit aluminium. Het materiaal is erg stevig en in zo goed als elke kleur verkrijgbaar.

Extra pluspunten zijn dat aluminium uv-bestendig is, niet roest en niet rot. Ten slotte is het materiaal 100 % recycleerbaar en kan het zonder enig kwaliteitsverlies hergebruikt worden.

Ramen uit pvc zijn ideaal om vocht, vuil en stof te weren. Net als aluminium is pvc 100 % recycleerbaar en is het makkelijk te onderhouden.

Een vochtig doekje volstaat meestal al om het materiaal te reinigen. Ook uw veiligheid komt pvc absoluut ten goede. Het is namelijk inbraakwerend en zelfdovend bij brandvorming.

deuren plaatsen

Interesse in nieuwe ramen & deuren?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!
raam plaatsen

Vliegenramen & screens als optie

Welk materiaal u ook verkiest, bij Renovatiewerken Swinnen haalt u puur maatwerk binnen. Voor we uw raam- of deurprofielen produceren, komen we uw ruimtes nauwkeurig opmeten, zodat we exact weten hoe groot ze moeten zijn.

Als u dat wenst, kan u uw ramen of deuren trouwens met vliegenramen, screens, zonwering of rolluiken laten afwerken. Aarzel niet om ons te contacteren als u interesse heeft in hoogwaardig schrijnwerk op maat.